Gruppresor

BOKA ER BUSSRESA MED OSS

VÄLUTRUSTADE BUSSAR

Våra bussar är modernt utrustade med allt från en skön komfort till resenärernas välbehag som till exempel bra benutrymme, kök, toalett, AC och TV & DVD. Bussarna tar upp till 52 personer. Våra bussar är även utrustade med Euro-6 miljömotorer på samtliga bussar.
Dessutom har de PC-uppkoppling med internet. Vi har PS3 i våra bussar, med 4 handkontroller så man kan spela flera stycken åt gången! Vi har två mindre bussar med plats för 22-32 personer att erbjuda för det mindre sällskapet till ett bra pris.

 

Alla platser är utrustade med säkerhetsbälte.

GRUPPRESOR

På en resa är inte resmålet det enda som betyder, det är även själva resan dit och tillbaka som ska vara lika viktigt. Med oss kan ni som grupp slappna av hela vägen och låta oss ta hand om allt. Vi på Hellbergs buss hjälper till att ordna hotellövernattning, biljetter till teatern på kvällen, eller matchen på arenan eller vilken annan aktivitet som Ni känner för att hitta på. Känner ni för ett stopp på vägen hjälper vi även till med att boka mat eller fika.

Ingenting ska kännas jobbigt på resan och vi ska göra vårt bästa för att just Er resa blir så bra som möjligt.

 

Koppla av på resan i våra nya moderna bussar, utrustade med WIFI och TV-skärm. Till några av dessa skärmar finns även tv-spel inkopplade för de som vill spela. Eller varför inte koppla upp datorn till skärmarna och visa något därifrån eller ha en konferens. Att resa med oss ska vara ett sätt att umgås, vare sig det är att spela tv-spel mot varandra, titta på film på skärmen eller ha en mindre konferens när alla samlade, vad ni än känner för finns det möjlighet för detta.

SENASTE NYTT

KONTAKTA OSS PÅ BUSSBOLAGET