Gruppresor

BOKA ER BUSSRESA MED OSS

VÄLUTRUSTADE BUSSAR

Våra bussar är modernt utrustade med allt från en skön komfort till resenärernas välbehag som till exempel bra benutrymme, kök, toalett, AC, WIFI och TV & DVD. Bussarna tar upp till 52 personer. Våra bussar är även utrustade med Euro-6 miljömotorer på samtliga bussar.
Dessutom har de PC-uppkoppling. Vi har PS4 i våra bussar, med 4 handkontroller så man kan spela flera stycken åt gången! Vi har tre mindre bussar med plats för 22-34 personer att erbjuda för det mindre sällskapet till ett bra pris.

 

Alla platser är utrustade med säkerhetsbälte.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.

Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti

Länk till: https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/ansok-om-ersattning-ur-resegarantin

Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet

Länk till: https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/anmal-reseverksamhet

GRUPPRESOR

På en resa är inte resmålet det enda som betyder, det är även själva resan dit och tillbaka som ska vara lika viktigt. Med oss kan ni som grupp slappna av hela vägen och låta oss ta hand om allt. Vi på Hellbergs buss hjälper till att ordna hotellövernattning, biljetter till teatern på kvällen, eller matchen på arenan eller vilken annan aktivitet som Ni känner för att hitta på. Känner ni för ett stopp på vägen hjälper vi även till med att boka mat eller fika.

Ingenting ska kännas jobbigt på resan och vi ska göra vårt bästa för att just Er resa blir så bra som möjligt.

 

SENASTE NYTT

KONTAKTA OSS PÅ BUSSBOLAGET